fredag 20 juli 2012

Jag har besegrat spöket!

Iallafall lite. Snabbdistans idag igen. Vilodag igår och således pigga ben. Positiva tankar. Bara 5km. Allt enligt tipsen och trixen jag fick som respons på förra veckans deppiga snabbdistanspass.


Alla rätt tydligen för jag lyckades springa dessa 5 kilometrarna i 4:28 fart. Utan en känsla av att jag håller på att dö. Lätt är väl att ta i, men stark och pulsen fint under tröskeln. Vilken start på sista jobbdagen innan fem veckors semester!


- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

mammaspring.com sa...

Yes! Heja heja!! Ibland är det hjärnan som säger stop fast kroppen orkar!

Mia sa...

Bra tips det där med att köra en kortare sträcka. Ska testa, men inte den här veckan då jag jag lufsar fram mot semestern.

Snart snart...

Sara sa...

Härligt, heja!

Karin sa...

Yeah!! Och tack för inspiration! Trots tunga ben insåg jag i och med ditt inlägg att mitt senaste snabbdistanspass var i slutet av maj... brände av ett jag med :-)

Anonym sa...

Hej!
Har bara följt din blogg under ett par månader men är redan fast! varje dag ser jag fram emot ett nytt inspirerande inlägg!

Nu till min fråga,jag är gravid med mitt andra barn och har tusen frågor om löpning, men framförallt om pulsträning.

Jag är en van löpare som springer ca 3-4,5 mil/veckan. Tävlar i en del lopp och springer milen på drygt 50 min. Under min förra graviditet så sprang jag lite i början, men löpningen avtog mer och mer. Inte för att jag mådde fysiskt dåligt utan mer på grund av alla hjärnspöken om vad som var rätt och fel. Hade en okomplicerad graviditet och var tillbaka i löpspåret ca 4 månader efter förlossningen.

Nu vill jag fortsätta med löpningen så länge det bara går. Det är ren och skär njutning att springa och jag har hittat världens flow. Men, vad ska jag tänka på angående pulsen? Blir inte klok på allt som står på nätet och min barnmorska har inte någon vidare koll. Ska jag helt utesluta intervallträning? Ska pulsen inte vara högre än 140. Har idag en vilopuls på 52.

Vore tacksam för svar om du orkar läsa igenom min låånga kommentar!

MVH/ Malin

Löpning & Livet sa...

tacktack för hejaropen!

Maliln: har du någon mail jag kan svara dig på? Lite enklare :) maila mig på lopningolivet@gmail.com så svarar jag där!

Ann sa...

Åh vilken härligt känsla, heja du! Jag skyller min benseghet på sommaren (trots frånvaro av adekvat väder...), det är ju liksom inte vår årstid ;-).
Kram på dig och ha en fabulös semester nu!