lördag 14 juli 2012

Springvänner och mer därtill

I torsdags kväll bakade jag rabarberpaj och bjöd hit Caroline för att prata jubileumsmarathon, bäbis- och toddlergrejer, träning, bloggar med mera med mera.

Igår morse sprang jag tillsammans med Sofie och pratade semesterplaner, livet och lite om att det är segt att cykla till jobbet för man blir ju svettig (Som om man inte blir det av att springa... men då är det ju liksom halva grejen.)

Den här lilla bloggen har fört med sig en massa trevliga vänner med gemensamma intressen och personligheter liknande (men ibland mer olika) min egen. Verkligen en bra grej!

Idag ska jag och Sixten ta oss ut längs jubileumsmarathonbanan. Martin är tyvärr inte hemma så han missar hela grejen. Men jag och Sixten sköter ställningarna och levererar gels och resorb till ovan nämnda Caroline och hennes man. De var så otroligt gulliga och stod i spöregn, kyla och blåst och gav mig gel och sportdryck så nu ger jag tillbaks. Men jag har lite emr tur med vädret än de. Det ska bli ett sant nöje det här. Det enda problemet är att det kommer göra lite ont över att inte få springa själv. Men det kan jag ta.

5 kommentarer:

Johanna sa...

Visst ÄR bloggvärlden alldeles fantastisk!

Och ja, vilket lopp många verkade ha haft idag! HÄRLIGT! (såg på Facebook att du är marathonsugen nu, förstår det! ;))

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Stort tack igen för att det var DU som var så gullig och langade till oss idag. Det var ovärderligt!

Nästa gång blir det jag som bjuder på go´fika hemma hos oss:)

Jonna sa...

Det är ju så kul att supporta! Hoppas att vi kanske kan ses i aug när jag kommer till Sthlm, hör av mig mer ang det :)

Ingmarie sa...

Jag tycker det är magiskt med alla nya vänner bloggandet fört med sig.En dag hoppas jag du o jag får till en springdejt. :-)

Carina sa...

Kan bara hålla med! Och inte bara bloggandet, löpandet har också varit fantastiskt i det avseendet!!