tisdag 24 juli 2012

Sommardagar för hela slanten
Sådant där som synes ovan smakar väldigt gott efter ett springpass som blev lite längre och något snabbare än vad som var tänkt. Jag behöver nog bli lite bättre på att beräkna avstånd. Men nåja, det är ju ingen katastrof. Lite bonus igen.

Vi har varit i i Norrköping i ett knappt dygn. Umgåtts med vänner och andra toddlers. Trevligt och intensivt. Synd att det inte är lite kortare avstånd mellan de här två städerna.


Toddlern har ätit smultron och pillat i mammans navel. Det senare gör han ofta. Det är tydligen väldigt kul. Nu har jag bildbevis att visa när han blir stor.

Men tillbaka till dagens spring. 15-16km medelhård distans stod i planeringen. Kände att jag ville springa någonstans där jag inte springer s ofta och tänkte ut en runda. Gav mig av. Adjö, väldigt varmt och fuktigt. Om än molnigt tack och lov. Tog det lite lugnt de första kilometrarna precis som vanligt och ökade sedan upp till runt 80% i puls. Där parkerade jag mig. I kilometer efter kilometer. Genom både villakvarter, mysiga närförorter och en kortis nära motorväg. Det senaste mest ett nödvändigt ont. När jag kom till 15km hade jag en bit kvar hem. Så även när jag nådde 16. Fortsatte tugga på i samma fart ett litet tag till och saktade sedan in något. Lite lugnare sista biten. Otroligt törstig och lite trött stannade jag klockan på 19,1km. Ingen bra idé att inte ta med vatten en dag som denna. Men så hade jag inte tänkt springa riktigt så långt heller. Och så ville jag springa utan ryggsäck för det var ett tag sedan. Äh, det gick ju bra det här. Bonuskilometrar igen, ytterligare ett kort långpass till samlingen och dessutom i rätt bra fart (snitt 5:05 totalt). Och ännu godare våfflor!

- Posted using BlogPress from my iPad

5 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

ÅÅÅ så gott med våffla! Vill också ha!

Johanna sa...

Starka snygga du! Och navelpill, myspys :)

Carina sa...

Våfflor är verkligen så gott!!! Någon gång ska jag köpa mig ett våffeljärn :)

Jenny sa...

Skoj bild! Kul med Norrköping....uppväxt där!

Löpning & Livet sa...

Våfflor är mums, navelpill är mys!