onsdag 22 augusti 2012

Morgonyoga!
Verkligen long time no se. Vet inte riktigt varför men dumt är det. För det är en sådan skön start att börja dagen med yoga. En dryg halvtimme lugn och ro. Inte särskilt tufft fysiskt men svårare att hitta mentalt fokus. Jag tycker det tar ett tag att komma in i det. Body Balancen blir inte samma sak, iallafall inte när jag instruerar eftersom fullt fokus ligger på koreografi och coaching.


Nu väntar nästan en hel dag på förskolan. Över lunchen, vilan och mellanmålet. Sixten verkar trivas bland alla barn och nya leksaker. Det är så roligt att se honom så förtjust. Men trött blir han! Igår, när vi bara var där till efter lunch, sov han tre timmar när vi kom hem och sedan precis hela kvällen och natten. Ofta vaknar han någon gång under de första timmarna men inte nu, hon sov som en stock. Jag misstänker dock att det kan bli lite sämre med sömnen nu ett tag framöver med tanke på alla nya intryck. Så bäst att njuta.


- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

Marie sa...

Skönt med yoga! Jag har inte yogat på hela sommaren (fy och skäms) men på fredag är det äntligen dags att ta tag i yogan igen! : )

Jenny sa...

Bra med yoga! Du påminde mig om att den är viktig:)

Mia sa...

Vet du... Jag har aldrig yogat *skäms*

Anna (Orka mera) sa...

Så nöjd att jag kom upp i morse! Jag älskar känslan i kroppen när jag yogar, den blir så mjuk, stark och följsam! Nu fortsätter vi så :)

Jonna sa...

Åååh vad skönt! Det gör nog susen för stela löparkroppar! Du ser dock inte alls stel ut, bara stark!

Kul att han trivs på förskolan so far! Det fortsätter säkert bra också.

Jag har mailat dig! ;)

Löpning & Livet sa...

Yoga är bra helt enkelt!

LinaTriathlet sa...

Jag hade en yogaperiod när jag var skadad i vaden och det gjorde väldigt gott för kroppen, sen kom jag av mig och nu är den obefintlig. får nog ge den ett uppsving igen, bra att du påminner!

Tack för din fina kommentar! Det är ett häftigt och underbart lopp som jag verkligen rekommenderar! :)

Carina sa...

Jag körde morgonyoga under en period men jag får inte ihop det längre. Är för trött på morgonen helt enkelt!! Men bra, det är det!