onsdag 30 november 2011

Jag slutar som jag började

Enligt mitt träningsprogram skulle jag ha sprungit ett tempopass idag. Totalt 10km där de första 5 skulle gått i stegrande fart, de nästföljande 3 i konstant fart och de sista 2 i nedvarvningsfart. Men rester från förkylningen i kombination med en visdomstand som vill fram och därmed givit mig värk i hela huvudet blev det inte så. Efter att ha tagit en värktablett och sovit halva eftermiddagen kändes lite bättre men det kändes ändå bäst att avstå. Jag har lång tid på mig att bli snabb, stark och uthållig igen. Ungefär ett halvår. Men en dos inspiration har jag iallafall bokat in.

Istället slutar jag som jag började. Med en liten bit Rocky Road. Fast kaffet byts ut mot en stor kopp te. Och istället för att sitta framför den stationära datorn blir det soffan och tv. Eventuellt en iphone eller laptop. Måste ju hålla mig uppdaterad.. Och inte minst; spela wordfeud. Här hemma är vi sociala på kvällarna. Sitter i varsin ände av soffan och spelar med varandra. Eller så tränar vi i skift. Fast inte hela tiden, lite hinner vi umgås också.


4 kommentarer:

Jonna sa...

Krya på dig Andréa! Jag har också problem till och från med en visdomstand, inbillar mig att den gör mig förkyld oftare också. Ska äntligen få ta bort den, men med kötid på 10 mån...

Mia sa...

Låter sunt tycker jag. Mer rockyroads till Andréa!

Daniel sa...

Visdomständer som jävlas är verkligen inget kul! Har fått opererat ut mina vilket är väldigt skönt och jag saknar dom inte heller! ;) Krya på dig!

Suzan sa...

Krya på dig!!