lördag 19 november 2011

Dubbelt så bra

Förmiddagen har spenderats på gymmet. Eller nja, vissa skulle nog kalla det morgon, men jag måste nog säga förmiddag. Är man vaken en timme mellan fem och sex, sover ytterligare en timme och går upp vid sju så är åtta nästan förmiddag.Hur som helst. Först blev det fyrtiofem minuter styrka där fokus som vanligt låg på ben och bål. Dock endast lätta benövningar med tanke på efterföljande cykling. Enbensböj på balansplatta, enbenta tåhävningar på balansplatta och så burpees som avslutning. Bålövningarna genomfördes dels med kettlebell, dels med trx och dels med balansboll. Bra uppladdning.

Därefter trettionio effektiva cykelminuter. Idag bjöds deltagarna på en pulstrappa med 2 x 6min på 75%, 4min på 85% och 2min på 95%. 3min aktiv vila mellan trapporna. Från att ha haft väldigt få deltagare i början av terminen är det nu snart fullt vilket är väldigt roligt. Jag hoppas på fullsatt på nyårsafton!


Om en stund kommer min mamma och min halvsyster från Värmland. Det tycker Sixten är kul. Särskilt moster. Lina är elva år och på Sixten märker nog att det är en lite mindre människa än oss för han tycker extra mycket om henne. Det var exempelvis mot henne han log sitt första leende någon gång i våras.

6 kommentarer:

Jonna sa...

Bra betyg för dig att besökar-antalet stadigt växer! Skön lördagsmorgon, och vad mysigt med besök från mamma och syster!

Mia sa...

Ah gym.. *hjälp* men jag behöver verkligen ett spinningpass snart.

Daniel sa...

Låter som en toppendag! Ser nästan ut som ni har ballonger på gymmet där på första bilden innan jag fattade vad det var ;)

AKA sa...

Early birds får mycket gjort haha!

Karin - FitnessochHälsa sa...

Gött att få till träningen så tidigt på lördagen! Hoppas att ni hade det mysigt med mormor och moster sedan!

Junitjej sa...

Kul att det dyker upp fler deltagare på spinningpasset! Du är duktig på att hålla igång!