tisdag 29 november 2011

Jag har blivit julbesatt

Jag vill bara ha mer och mer hela tiden. Mer ljus, mer julgodis, mer mys. Och när jag ska få Sixten att sova sina dagslurar sjunger jag julsånger istället för de vanliga sovsångerna jag brukar sjunga.

Något julgodis har det dock inte blivit gjort ännu, jag hann nämligen inte i söndags, men nu har vi varit och handlat jag och Sixten. Känns fullständigt normalt att handla ingredienser till EN sort för över hundrafemtio kronor. Eller inte. Men nu ska det iallafall bli julgodisfix här hemma. Återkommer med resultat.

Det passar bra att jag har en väldigt lugn träningsvecka denna vecka. Mer tid åt julförberedelser. Det enda som fattas är snön. Och det är ändå en rätt stor pusselbit. jag håller tummarna för att åtminstone julafton blir vit. i övrigt har jag inga större förhoppningar om vinter. Jag känner (tyvärr!) på mig att det kommer dröja ett bra tag nu när det varit två så fina vintrar i rad.

6 kommentarer:

Träningsglädje sa...

åh, vankas det rocky road?

Löpning & Livet sa...

yes! :)

Jonna sa...

Gud så gott! Jag gjorde mig halvt ruinerad på julstjärnor och hyacinter i fredags, men det var det värt. Jula på nu! Det är ju bara jul en gång om året..! Bäst man passar på att njuta.

Snorkkis sa...

Julbesatt - det låter som en rätt mysig status! Lycka till med julgodiset!

Anna sa...

JAg kommer ihåg att jag handlade ingredienser till julgodis för kopiösa mängder pengar förra året. Men det blev gott även om det blev på tok för mycket och jag fick slänga hälften efter jul. Lycka till!

anneliten sa...

Dela gärna med dig av receptet. Små barn och jul är ju underbart. Sixten är kanske aningen liten än men jag gissar att det är han som lokat fram julbesattheten i dig, eller? Och du har många härliga småbarnsjular framför dig. Njut!