söndag 27 november 2011

Första adventDen här helgen har vi besök av min pappa med fru och gårdagen gick så snabbt att jag knappt hann med. Cykel som vanligt på morgonen och därefter en kort shoppingsväng följt av Ikea och storhandling. Det gäller att passa på när vi har tillgång till bil. God middag med ett glas rött som gjorde mig om möjligt ännu tröttare.

Idag ska jag förhoppningsvis springa ett kortare långpass. Det första sedan Lidingö. Jag hoppas det. Förkylningen har tyvärr gjort ett litet återtåg och jag snorar igen. Jag är utan halsont dock så om det inte blir värre under dagen ska det gå.

Första advent tänker jag fira med glögg och eventuellt ett litet minijulbak. Jag är väldigt sugen på Rocky roads så det kan hända att det blir lite sådana gjorda. Men först behöver jag äta frukost. Den feta ekologiska naturella yoghurten tillsammans med pepparkaksmüsli känns självklart idag. Den vanliga havregrynsgröten med hallon och solrosfrön får kliva åt sidan idag.

4 kommentarer:

Johanna sa...

mmmm... pepparkaksmusli ska jag också göra! Trevlig första advent på er!

Jonna sa...

Mmm... det var länge sen jag gjorde egen müsli, ska ta och handla hem ingr. och göra en laddning snart. Hoppas din förkylning gett med sig nu!!!

Erika sa...

Gott med pepparkaksmüsli! Det är mysigt med advent :)

Löpning & Livet sa...

pepparkaksmüsli kan man (jag) aldrig få för mycket av! :)