lördag 5 november 2011

Här händer det inte mycket
Idag har jag inte gjort mycket. Haft min cykelklass förstås, men det går ju alltid så snabbt att jag nästan glömmer bort att jag gjort det. I övrigt typ noll. För att Sixten skulle få sin dagliga dos frisk (nåja) luft offrade jag mig och tog med honom på promenad. Lagom till sovdags såklart så jag fick lyssna på min ljudbok. Och faktiskt var det inte så pjåkigt. Grått och äkta novembertråkigt, men ändå friskt liksom.


Skrivet på min Iphone

3 kommentarer:

Anonym sa...

Här händer det inte heller så mkt. Har joggat/gått 12 km idag, riktigt skönt! Annars lugnt!

Ja, bebbarna växer som ogräs. Alla sa att det skulle gå fort & det gör det verkligen!

Johanna sa...

Känner igen mig... har varit en relativt händelselös dag här med! November i sitt esse ;)

Jonna sa...

Det ser ut som september på bilden fast det är november... knasigt väder nu.