torsdag 10 november 2011

Snart är det dags

Även idag blev det vagnjogg. Dock utan både sällskap och styrkepaus. Eller ja, Jag hade ju såklart Sixten som sällskap, fast han sov. Mysigt var det iallafall och det är bäst att passa på att njuta. Från och med nästa vecka blir nämligen myspassen färre. Då är det slut på slöandet för då börjar den nya springsäsongen. Målen har jag som sagt ganska klara för mig nu, bara några små frågetecken kvar att räta ut. Så jag får återkomma.

I helgen ska vi åka till Småland och Sixtens farmor och farfar. Kan hända ett det blir lite myslöpning där med. Dock utan vagn förmodligen. Passar dåligt i skogen. Där finns nämligen fina terrängspår. Martin funderade på långpass längs landsvägen runt någonstans men det är inget för mig. Bara landsväg och massa raksträckor, nej tack om jag får välja. och det får jag. Miljoner hellre besöker jag skogen.

Ikväll blir det Body Balance-vick. Från att ha haft det rätt slappt det senaste har jag helt plötsligt fått jättemycket att göra. Förutom några vick är det (löp)träningsprogram, kostrådgivningar och en och annan artikel som ska skrivas. men det är roligt! Även om det tajmar dåligt med Sixtens krävande fas. Det blir mycket kvällsjobb.

5 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Åh mysigt med Småland!! Ha det så trevligt och hälsa smålandet så mycket från mig :)!

Snorkkis sa...

Vad mycket på gång! Kul! Ha en bra helg i Småland!

AKA sa...

Mysigt m Smålandshelg!

Sv: Haha halvmara på kryckor - tja varför inte! Det är då knäppt så det förslår! ;)

Mia sa...

Vi är lika där. Skogen ska det vara. Långpass i skogen är det bästa.

Jonna sa...

Kul med den sortens jobb! Passar dig som fågeln i skogen :) och på tal om skogen, ja det är där långpass ska springas!