torsdag 24 november 2011

Intensivt!
Minst sagt intensivt. Inte på träningsfronten dock. Visserligen 2 pass, en morgonjogg och en BB-klass, men rätt lugnt och fint. Även om BB faktiskt känns rejält i både ben och bål. Helt perfekt.

Men tandinfo på BVC, fika och lek med andra mammor, en pappa och flera bebbar. Ihopmontering av den där stolen jag målat om. Inklusive svordomar. Både över att det var pillrigt och för att Sixten var arg samtidigt. Och så massa annat pyssel och fix. Nu har jag äntligen landat framför Debatt. Men ärligt; är det så farligt att Northug retas lite? Jag tycker det är underhållande. Haha.


Skrivet på min Iphone

4 kommentarer:

anneliten sa...

Har han inte lyckats rätt bra Normannen, när hans gester blir ett ämne för "debatt". Missade programmet dock.

Jonna sa...

Jag såg inte Debatt, men kan tänka mig diskussionen :) Skidåkarna - medtävlande - verkar ju inte bry sig lika mkt som journalisterna...

Mia sa...

Jag ÄLSKAR Northug? Varje lite gest han gör vid målgång går till historien :) skidsporten behöver honom!

Löpning & Livet sa...

Han är ju bara för rolig!