måndag 14 november 2011

Nu är jag hemma igen

I dubbel bemärkelse. Dels är jag hemma i hemmet och dels är jag hemma i och med att jag återgår till den strukturerade träningen igen. Det är dags för en ny säsong. Fast den börjar ganska skönt med en vagnjogg på en knapp mil och så Body Balance ikväll. Lite lagom.

Och de där målen. Jag är fortfarande inte riktigt klar. Har haft lite mycket annat att tänka på och fixa med det senaste, men jag vet att jag ska bli bättre på samtliga distanser, ha marathon som första stora mål och milen som andra. Träningen härifrån och fram till sommaren styrs alltså mot marathon. Men annat kul på vägen kommer det såklart bli. Exakt vad får vi se.

1 kommentar:

Jonna sa...

Vad glad jag blev av att läsa om din skogslöpning! Det är ju precis så som det ska vara. De där stunderna, guldkornen, man längtar efter. Förr eller senare får man en sådan tur. Det kan dock komma många trista turer emellan.

Ser fram emot att läsa om dina mål sen!