onsdag 23 november 2011

Det var ju snabbt överstökat (och en liten undran)

Som tur är verkar mitt immunförsvar vara rätt aggressivt och snabbt bekämpa baciller och sådant. Igår kände jag mig i princip bra igen och körde ett lätt styrkepass. Core på/med hjälp av balansbollen och enbenta tåhävningar samt enbenta benböj på balansplattan. Det är smidigt att ha lite utrustning hemma.

Ikväll gav jag mig ut på ett lättdistanspass. Egentligen stod det fartlek på schemat, men jag vill inte överdriva. Jogg är en bättre början. Förhoppningsvis kan jag klämma in fartleken på fredag, i värsta fall får jag springa den med vagnen. Det ska nog gå. Lite långsammare och kanske lite kortare bara.

Men jag har en undran. Finns det någon som har följt Bron på svt? I så fall kanske någon kan berätta hur/när August dog för det fattade jag verkligen inte! Nog för att det är bra med lite variation till slut som alltid är hellyckliga, men jag kan ändå inte låta bli att bli lite ledsen över att han dog...


6 kommentarer:

Ingmarie sa...

Skönt att du är frisk men åh jag skulle inte läst nu när du "avslöjade" vad som händer i Bron. Har inte sett sista avsnittet nämligen. (Jobbat) Får återkomma med en förklaring när jag sett det. :-)

Malin sa...

Härligt när förkylningen släpper! Det lönar sig att ta hand och och lyssna på kroppen, känns som du är ett levande bevis för det!

Jonna sa...

Bron! Åh, så hemskt spännande, otäckt, gastkramande, fasansfullt - vilken bra serie det var !

Jag utgår ifrån att August dog genom kvävning i lådan? Saga sa till Martin "jag är ledsen att jag inte hann i tid" så han hann dö innan de hittade honom. Så himla tråkigt, han hade väl kunnat fått leva!

Löpning & Livet sa...

Åh förlåt Ingmarie!! Tänkte inte på att vissa kanske inte sett :(

Jo, fast detverkade ju vara ett hål i lådan? Det lös ju in ljus iaf.. Fast det kanske var glas för :)

Miss Agda sa...

Skönt med ett så effektivt immunförsvar! Det har inte jag just nu, tyvärr.

Ingmarie sa...

Nu har jag också sett. :-) Han dog säkerligen av kvävning. Genom den väggen kan det inte ha funnits mycket syre kvar. Ljuset var främst en liten lampa. (Typ ficklampa)Den höll ju på att slockna där efter ett tag.Panik + ångest har säkerligen bidragit till döden och "skyndat på det hela". Exakt när vet jag inte men det var före de hittade honom. Läskig serie men sjukt bra! Antar att du kollar "Den som dräper" också? Minst lika bra!