onsdag 9 november 2011

Den perfekta starten

Samma "gym" på våren.

När du vaknar och helst bara vill ligga kvar i sängen, även om du faktiskt har sovit nästan så många timmar du behöver, så kan du aldrig tro att det faktiskt finns bättre sätt att spendera tiden på. Att äta frukost tillsammans, se på tv en kort stund och sedan bylsa på Sixten den tjockaste overallen och ge sig ut i härligt höstkylig luft slår faktiskt slumrandet i sängen med hästlängder. Även om klockan faktiskt är hela halv åta när du ger dig ut känns det ändå lite som att världen inte vaknat än. Inte på riktigt. Att sedan stanna till när du nästan är hemma och köra ett kort styrkepass vid styrkestationen med utsikt över vattnet mot södersjukhuset är inte dumt det heller. Särskilt inte när du får sällskap av en annan mamma med sovande bäbis. Sixten sov dock inte, det ansåg han sig redan vara klar med, utan kollade som vanligt glatt på (ända tills på slutet då det visst blev tråkigt). En fantastiskt bra start kallar jag det. Nu blir det öppna förskolan så även Sixten får sitt.

7 kommentarer:

Sofia sa...

Jag tänkte väl att det var en bild från våren. Såg det sedan. Annars hade det verkligen varit väderskillnader mellan Årsta och Sjöstaden idag:). Men håller med, perfekt start på denna onsdag!

Jenny sa...

Perfekt! Precis i min smak!

LL sa...

Näe, det är jobbigt att gå upp men man ångrar sig aldrig efteråt!

Jonna sa...

Men så mysigt! Hoppas du fick en god fika när du kom hem sen :)

Karin sa...

Tänk, det finns bar dagar även i november... (japp, jag har trillat djupt ned i mörkerhelvetteeshålet, kommer att bli positiv i maj igen)

Ingmarie sa...

Slår vad om att du haft en riktigt riktigt fin dag! :-)

Löpning & Livet sa...

ja november kan vara bra trots allt :)