onsdag 2 november 2011

MorgongymmadJag trodde att jag skulle vara ensam på gymmet när jag klev in där strax före sex. Men inte då, det var flera stycken. Det kändes bra för det hade känts så konstigt att vara helt själv. jag vet inte vad som hänt, men helt plötsligt har jag fått massa energi till morgonträning. Jag har varit så otroligt trött den senaste månaden (trots att jag oftast sover mellan sju och åtta timmar), men nu verkar det ha vänt. Kanske för att jag ökat upp mitt järnintag.

I vilket fall kändes det oväntat bra med tanke på att jag bara hade ett glas juice och en liten smörgås i magen. Jobbigast var definitivt renegade row i komination med tricepspushups. Jobbigt för balansen och därmed jobbigt för coremusklerna. Pushups med fötterna i trx-band kändes också i mage och ländrygg. Och icke att förglömma - utfallsgången med viktplatta ovanför huvudet. Bra coreträning. De flesta av dagens övningar involverade bålen även om huvudfokus låg på andra muskler. Sånt gillar jag. Bra där.

11 kommentarer:

AKA sa...

Härlig start!

mikael sa...

Gymma klockan 6 .. oh, herregud. Imponerad av de som klarar sånt.
Tycker jag är duktig som kommer ut och joggar vid 06.20
Skulle aldrig kunna köra kvalitet den tiden på dygnet utan det blir mer att röra på kroppen och kanske med några fartökningar :)

Jenny sa...

Morgonträning är så djäkla skön! Lunchträning också......och kvällsträning.....:) Skönt att du är pigg på morgonen igen!

Jonna sa...

Härligt att riva igång dagen på det sättet! På fredag kör jag igång med morgonsimning igen, längtar.

Kul att läsa om dina mål, och det ska bli kul att följa vägen dit!

Karin - FitnessochHälsa sa...

Älskar att gå till gymmet tidigt på morgonen. Jag brukar i och för sig gilla att det är lite folk då. Men jag förstår vad du menar; kan vara kul att inte vara helt ensam i gymmet.

Sofia sa...

Bra där! Skönt att du känner dig lite piggare. Håller med: morgonträning är grymt! Vi kanske kan få till ett pass nästa vecka...

Ingmarie sa...

var gymar du?

Löpning & Livet sa...

verkligen en bra start, får göras fler gånger!

jag gymmar på gymmet där jag har mina fasta klasser och som även ligger närmast mig; sportlife hammarbysjöstad.

Mia sa...

Fint ska det vara. Och gärna tidigt på morgonen. När jag blir frisk kaaaaaaanske jag ska våga mig in i gymmet... :)

Ingmarie sa...

Såklart! jag var på Sportlife i går. har haft turen till en gratisvecka. :-) Ska minsann testa "dit" gym i helgen. :-)

LinaTriathlet sa...

Skönt med morgonträning!
Händer inte så ofta för mig, men då när jag kör det så känns det så härligt efteråt och brukar vara pigg hela dagen sen! :) Bra uppvaknande!