tisdag 22 november 2011

Jag gillar julen

Idag har jag börjat julpynta så smått. Mitt uppe i målandet kände jag att det var dags för lite julkänsla här hemma. Jag insåg dock också att jag får köpa lite fler saker. Även om vi inte bor stort bor jag större än jag gjort de senaste åren. Så en jakt på ytterligare någon elektrisk ljusstake, kanske ytterligare en stjärna att hänga i något fönster, kanske en krans till dörren och eventuellt en och annan tomte. Jag gillar julen! Jag gillar att köpa julklappar också, även om det är svårt och min (vår) budget är snål. Men det är lite av en utmaning att hitta passande och personliga grejer som inte kostar så mycket.

För övrigt är jag nog såpass frisk att jag kan köra ett lättare styrkepass (precis som schemat säger, även om det egentligen skulle vara lite tuffare) i kväll och förmodligen kan springa som planerat imorgon. Inget halsont och bara lite snorande kvar.

8 kommentarer:

Mia sa...

Jag tror att den lilla budgeten är nyttig på många sätt och vis. Jag ska också använda mig av den i jul :)

Annoula sa...

Åh men det är tanken som räknas! Och oj så mysigt det är med julkänsla hemma...

Snorkkis sa...

Det är ju så mysigt med julpyntet tycker jag. Funderar på att hoppa över semestern nästa sommar och ta semester hela december så jag kan sitta hemma och trycka och mysa bland ljusen :)

Jonna sa...

Mysigt!!! Jag har ledigt hela fredagen bara för att pyssla och pynta inför första advent...

Karin - FitnessochHälsa sa...

Jag gillar också julen! Skönt att du är på bättringsvägen! Inte kul att vara förkyld...

Malin sa...

Julbelysning och mörka kvällar - det är verkligen mys deluxe!

mikael sa...

Det enda jag saknar just nu här i Colombia är julförberedelserna hemma i Sverige. Mysigt med adventsljusstakar och julstjärnor.

Löpning & Livet sa...

Bara snön som fattas nu!