torsdag 17 november 2011

Jag är inte så hurtig faktiskt

Idag stod det morgonjogg på schemat. Det gjorde det någon annan dag också, men då tog jag mig aldrig upp utan fick jogga med vagnen lite senare istället. Igår stod det styrketräning på gymmet kl 06 på schemat. Den tog jag mig inte heller upp till. Vad jag vill ha sagt med det är att jag inte är så hurtig och disciplinerad som det kanske kan verka ibland. Kan vara skönt att veta...

Idag tog jag mig dock upp. Jag hade ställt alarmet på tio i sex, men hörde aldrig när det ringde (?). Jag har skällande hundar som alarmsignal och eftersom min ljudlösknapp är trasig har jag ställt in lägsta volymen för att inte väckas av diverse pling efter att jag lagt mig. (Note to self; Måste lämna in phonen på lagning för det är mer som krånglar..) och antagligen var det för lågt för att jag skulle vakna. Eller så fungerar inte alarmet heller.. Tur då att vi har en levande klocka i vårt rum! Tio över sex började han prata och böka runt i sängen. Upp, på med kläder och ut. Det fick bli en lite kortare runda för att jag skulle hinna hem i tid (Fast sedan visade det sig att Martin var segare än segast på att komma iväg just idag så jag hade lätt kunnat vara ute många minuter till..) men det var en skön sådan. Mörkt, kyligt, vindstilla, fint. Och snart kommer det upp julstjärnor och adventsljusstakar och då blir det ännu finare.

Drygt 7km slutade det på tillslut och det kändes faktiskt ganska lagom. Jag kände mig pigg och stark men det kan ju vara bra att spara lite på krafterna. Ikväll är det Body Balance-vick igen. Men innan dess, pyssel här hemma, öppna förskolan och lite annat smått och gott.

10 kommentarer:

Malin sa...

Så bra skrivet! Kanske skulle vi alla ta oss en stund då och då att blogga om de där passen som inte blev av. Är ju så lätt att få bilden av att alla träningsbloggare är maskiner som bara går och går och alltid enligt plan. Cred till dig! Och dessutom mycket bra gjort att komma iväg på morgonjogg idag!

Anna (Orka mera) sa...

Låter som en härlig start på dagen! Och en härlig fortsättning med! Gott!

runwaytoadventures.com sa...

Vilken toppenstart på torsdagen! Träna på morgonen är inte alls dummt men det blir dummt om man blir så trött på kvällen att man inte orkar träna eller måste stressträna.

Sofy sa...

Inte alltid blir planerad träning av, bra att du lyfter det också! Bra gjort att du tog dig ut idag, himla hurtigt ändå tycker jag, men det är klart, att få träna och få ensamtid blir efterlängtat kan jag tro, blir ju inte samma att springa med vagn.

Jag återhämtar mig nu, 500 m premiärpromenad med barnvagn idag!

Jonna sa...

Det lät som en väldigt mysig morgontur... och om 10 dagar finns det ljusstakar och adventsstjärnor i fönsrena. Stämningsfull löpning väntar då!

anneliten sa...

Jag brukar tycka att sängen är extra skön när det står morgonträning på schemat (vilket det å andra sidan nästan aldrig gör). Det jag vill säga är att du är hurtig som tar dig upp även om det inte funkar varje gång. Och det är träningen som blir som ger resultat ju. Och fina resultat har du verkligen gjort nu i höst!

AKA sa...

Mysstart! Och ibland bara måste man få trycka Snooze!

Mia sa...

Om du inte är hurtig så raserades nog hela min världsbild... :)

Carina sa...

Jag ska nog också börja köra lite morgonträning snart... vet inte heller riktigt hur det ska gå till. Snoooza är ju bara för skönt!!! :)

Karin - FitnessochHälsa sa...

Skönt att höra att du inte alltid är lika disciplinerad! Man måste få unna sig att strunta i träningen ibland också. Bra gjort och skrivet!