onsdag 25 maj 2011

Vagnjogg och mamma-army

Så. Äntligen. Efter tre dagars totalvila var den difusa huvudvärken borta och det blev dags för lite spring. Vagnspring närmare bestämt. Tog en omväg bort till Årstafälltet där vi kör mamma-armyn och skrapade totalt sett, med hemvägen medräknat, ihop 9,1km. Inte illa. Speciellt inte med tanke på att det blåste massor och att jag hade vagnen med mig. Till min förtjusning upptäckte jag även att det finns en ridskola jättenära! Hur har jag kunnat missa det? Dit lär det bli många promenader för att klappa på hästar framöver.

Men det var som sagt inte bara vagnspring som stod på schemat. Även mamma-army. Inte lika tur med vädret denna gång och vi fick stå ut med både blåst (större delen av tiden) och regn (en sväng i mitten). Mammorna körde på bra och även jag själv fick en skaplig genomkörare mellan peppning, teknikkorrigering och vagngungande. Tyvärr kom jag inte ihåg att plocka fram kameran idag heller. Men det kommer.

1 kommentar:

Lisapisan sa...

Skönt att det känns bättre igen!