onsdag 11 maj 2011

Lyxigt
Vissa dagar är det extra lyxigt att vara mammaledig. Att dricka förmiddagskaffet (snart kanske även morgonkaffet?) på balkongen känns riktigt bra. Eftermiddagskaffet drack jag där ute igår, men eftersom solen ligger rakt på då blev det nästan för varmt. För övrigt är kaffe typ det godaste som finns just nu och jag dricker och dricker och dricker. Skulle kunna dricka en hel balja känns det som. Nästan så jag börjar undra om jag håller på att dricka ikapp allt kaffe jag inte drack (eftersom jag först mådde illa bara jag tänkte på kaffe och sedan nästan aldrig var sugen) när jag var gravid :)

7 kommentarer:

Cathrin sa...

Hoppas jag slipper må dåligt av kaffe när/om jag blir gravid. Underbar dryck! ;)

Jenny sa...

Vilken sötnos han är! Jag älskar kaffe, men det måste vara min egen med nescafe och massor av soyamjölk....flera om dagen måste jag ha....

Jonna sa...

Men så fina ni är! Matchar gör ni ju också!

Vi har bara morgon- och förmiddagssol på vår balkong, men det är helt ok att sitta i skuggan och fika sen. Vår gamla balkong blev som en bastu på eftermiddagen, gick inte att sitta där.

Trist att du haft känningar, men smart att vara efterklok "före"! Själv blev jag ju sjuk efter söndagens långpass... tur att jag inte planerat in några superviktiga pass i början på denna veckan iaf.

Marre sa...

Vilken gullig bild! Kaffe är något jag inte kan vara utan, är jag på resande fot måste jag veta var jag kan få nästa kopp kaffe. De som har möten med mig har lärt sig att plocka fram en termos på mötet för annars blir tanten grinig.... ;-)

Rebecka sa...

Vilken söt kille! :) Hi hi vad kul att du hittade mig! Komiskt att du är utflyttad och jag inflyttad värmlänning, och att vi nästan är jämngamla med nästan jämngamla söner! :) Säg till om du hittar nån löparvagn som verkar bra och prisvärd, jag har inte köpt nån än... :)

Erika sa...

Trodde det där om "kaffe/lattemorsa" var en skröna men icke. har aldrig druckit så mycket kaffe som nu. Måste även börja dagen med en kaffe till frukost istället för te, har aldrig hänt förr!

Vad söt han är er lille Sixten!

Ingmarie sa...

Vilka sötnosar ni är!