lördag 21 maj 2011

På resande fot

Just nu är vi i Smålandsskogen, men vi började med att åka till Norrköping redan igår. En fin kväll med vänner och ytterligare två bäbisar. Lite häftigt att det på mindre än ett år har tillkommit tre små liv till det här gänget.

Nu har vi alltså åkt vidare för att hälsa på Sixtens farmor och farfar. Strax ska jag och Martin ut och köra backträning. Mitt första sådana på nästan ett år faktiskt. Tror det senaste sådant sprangs någon gång i slutet av juni eller början av juli.
Innan vi åkte igår hann jag och Sixten med en vagnjogg med paus för lite pushups, dips och pullups. Jag tränade och Sixten kollade på himlen.


Skrivet på min Iphone

6 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Åh vad härligt!
Hälsa kära småland från mig! :)

Jenny sa...

Norrköping är min födelsestad och mysig eller hur? Hoppas ni fick en trevlig helg!

AKA sa...

Bäbisträningsmys! :)

High Power Rocketry sa...

: )

Carina sa...

Ha det härligt i Smålandsskogarna. Jag kan tänka mig att där finns massor med sköna grusvägar att springa på, något jag saknar här i Stockholm!

Löpning & Livet sa...

Norrköping är mysigt som bara den! Och i småland har de skön dialekt :)