onsdag 4 maj 2011

Svingar och sånt
Efter att både jag och Sixten ätit frukost, myst lite och tagit på oss kläder var det dags för sömn och träning. Sömn för Sixten, träning för mig. Stora och lilla kettlebellen fick vara med mig. Svingas, pushas/pressas och vara mina muskler allmänt behjälpliga helt enkelt. En av mina favoritövningar är draken (googla, vet inte hur man länkar från ajfånen), som involverar hela bålen och baksida lår samt ställer krav på balans och stabilitet. Mer sånt superfunktionellt tack!

I eftermiddag blir det nog en kortare vagnjogg i återhämtningsmode. Det betyder ett väldigt långsamt tempo eftersom vagnen gör att pulsen stiger och jag, för att hålla den i just återhämtningsmode, får jogga sakta sakta. Precis som det ska va alltså.


Skrivet på min Iphone

4 kommentarer:

fitnesscoachen sa...

Jag älskar också draken, grym övning!

Jonna sa...

Kul att du får till sådana bra styrkepass hemma! Verkar skoj med kettleball, har dock aldrig testat.

Carina sa...

Så, nu blev jag lite klokare. Googlade just på draken.

Väldigt nära nu att jag springer iväg och köper kettlebells, verkar vara grymt bra träning!!

Mia sa...

Låter så mysigt att träna med sovande bebbe bredvid. Den här bloggen är inte bra för min biologiska klocka (om jag nu har någon) :)