söndag 15 maj 2011

Åter på banan

Jag kanske har varit lite väl försiktig, men hellre det än att åka på en riktig skada och tvingas vila länge. Så efter att ha yogat, styrketränat och vilat lite extra under veckan (som ändå var planerad att vara en återhämtningsvecka med mycket färre kilometrar än föregående veckor, dock inte riktigt så här lite.) gav jag mig ikväll ut på en testrunda. Och det gick ju finfint. Jag är fortfarande lite stel och det känns lite ibland, men det gjorde inte ont och det är det viktigaste. Knappa 7km blev det och det kändes alldeles lagom. Jag fortsätter ta det lite lugnare ett tag till så är jag förhoppningsvis ännu mer på banan om någon vecka eller så.

3 kommentarer:

Karin sa...

"Bättre mota Olle i grind..." heter det ju. Men det är svårt. :-)

Anna (Orka mera) sa...

Smart drag att backa lite så du inte åker på något långvarigt! Skönt att det kändes ok i alla fall!

Carina sa...

Bra att det gav med sig så pass snabbt. Bättre att skynda långsamt än bli rejält skadad!! Fast du börjar få till riktigt långa pass nu har jag sett!!