tisdag 10 maj 2011

Sommar

Dagarna går bara snabbare och snabbare känns det som och nu blev det visst sommar igen. Jag tycker såklart att det är bra, fast inte för min springförmåga. Fast igår behövde jag inte bry mig om det för då var det ändå ingen dag jag skulle springa. Yoga däremot och det gjorde jag också. 45 minuter hann jag med innan Sixten bestämde sig för att han hade sovit nog för den gången. Men jag hann nästan klart så det gjorde inte så mycket.

Resten av dagen spenderade vi utomhus och i affärer, letandes efter grejer att dekorera balkongen med. (Var köper man fina blommor om man inte har någon bil och kan åka ut till specialställen?) Och så målade jag trallen på (balkong)golvet och åt ostkaka och te till kvällsmål. Mums. Idag är det en ny dag. Den ska jag fylla med lite av varje och förhoppningsvis lite springande.

4 kommentarer:

Johanna Gustafsson sa...

Åh jag hade samma problem härom dagen, med fina blommor och ingen bil. Det kryllar dock av små blomsteraffärer på fleminggatan och kungsholmsgatan så det löste sig rätt snabbt :) Lycka till med letandet!

Jonna sa...

Jag fixade också lite på balkongen imorse... skönt att kunna sitta ute och äta nu!

Löpning & Livet sa...

johanna: tack för tipsen!

jonna: verkligen!

Konferens västkusten sa...

Tack för att dela dina bästa minnen .... Jag gillar din blogg.