måndag 16 maj 2011

Babysim


Badbilderna blev så dåliga, så vi tar en annan träningsbild istället.

Igår inledde Sixten sin träningskarriär med 15 minuter babysim. Av det blev han alldeles utslagen och somnade nästan innan vi la ner honom i vagnen igen när vi skulle gå hem. Men jag tror han gillade det iallafall för han var jätteglad hela tiden. Många bäbisar började gråta mot slutet, men inte vattenälskaren här inte. Han älskar att bada i baljan och har de senaste gångerna plaskat och sprattlat med hela kroppen så mycket att vi nu fått flytta ner baljan i badkaret om vi inte vill ha halva innehållet på golvet. Lilla badkillen. Eller lilla och lilla. På onsdag fyller han 3 månader och är både lång och tung. När han var 2 månader vägde han exakt 6000 gram och var 61 centimeter (Vilket är både längre och tyngre än vad både jag och Martin var vid samma ålder. Jag var exempelvis inte 60 centimeter förän jag var dubbelt så gammal. Jag var dock ännu lite knubbigare till den längden :) ). Det ska bli spännande att se vad han väger vid morgondagens vägning och mätning. Och hur han reagerar på sin första vaccinering..

5 kommentarer:

mikael sa...

Det är häftigt med babysim och jag är övertygad om att det är jättebra och stimulerande för barnet.

Tack för ditt pepp!
Visst känns det bra med löpningen. Ska trots allt ha respekt för distansen eftersom jag ännu inte gjort ett så långt pass innan. Min längsta runda är 35 km hittills.
Vi får se var det landar men hoppas naturligtvis på 3.30 och kanske ännu lite lägre om jag har en bra dag.

Lisapisan sa...

Det låter härligt med babysim! Jag har en liten tjej som också verkar älska att bada så vi ser fram emot att få testa annat än baljan vi också!
Och skönt att läsa att din kropp verkar kännas bättre igen =)

Erika sa...

Häftigt att man som Sixten kan bli så slut efter 15 minuters simning, men coolt att det funkar så bra för honom i vattnet!

Vi har inte bestämt oss än om vi ska börja på babysim eller inte.. Sommaren kommer att komma emellan hur som helst så i sånt fall börjar vi till hösten.

Blir spännande att se vad lilleman väger imorrn då!

Jonna sa...

Underbart knubbig och söt!

Ylva sa...

Åh vilken underbar liten knubbkorv ni har.