lördag 7 maj 2011

Kungsholmen runtSixten är på sitt livs andra springtävling (om man inte räknar när han var i magen, för då har han ju varit med och sprungit tre stycken) och hejar på pappa som springer halvmara. Mamma har stor springabstinens (vilodag idag) och ett stort sug efter att tävla. Men det är rätt skönt att bara njuta av solen och stämningen också.


Skrivet på min Iphone

4 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Förstår abstinensen, kan vara riktigt jobbigt att titta på när andra tävlar och inte få vara med själv :)

När blir premiären?

Löpning & Livet sa...

Ja men snart (lite halvoklart när bara) är det min tur! :)

Tezz sa...

Hej, ser att du skrivit från din iphone, jag har föröskt från min men kan bara skriva in rubrik. men du går bara in på hemsidan o skriver därifrån eller skriver du som sms/mms?kanske är nån inställning jag måste göra.... tack för en bra och intressant blogg!!

Löpning & Livet sa...

det finns en app som heter blogpress, det är den jag skriver från! kostar typ 22kr har jag för mig..