torsdag 19 maj 2011

Instruerande

Jag börjar sakna mitt instruerande nu. Framförallt cyklingen för jag har inte cyklat sedan någon gång i mitten av januari och innan dess hade jag inte cyklat sedan jag instruerade min sista cykel på luciamorgonen. Tyvärr lyser cyklandet med sin frånvaro, men jag tänkte försöka klämma in ett pass någon gång framöver. Det svåra är bara att det finns få vanliga cykelpass på schemat. RPM (förkoreograferad Les Mills-klass) finns, men jag och RPM är inte bästa vänner.

Men hur som helst; fint då att jag nyss varit och skrivit (nytt) kontrakt med Sportlife (Det är i Hammarby Sjöstad jag framförallt kommer hålla till.). Ingen fast klass nu i sommar men förhoppningsvis i höst. Förhoppningsvis en cykel och så kommer jag även utöka min repertoar. (Vad återkommer jag till senare när utbildning är bokad och klar.) Army training verkar det dock sämre med, men vilken tur då att jag kan köra själv. Och vilken tur att Mamma-Armyn startade igår! Världens bästa tur med vädret hade vi också, och även om två var sjuka och tre inte kunde komma just igår så körde de tre mammor som var där på hur bra som helst. Själv kör jag ju inte överdrivet mycket när jag instruerar army, men jag har ändå lyckats få lite träningsvärk. Hehe. Jag hade också tänkt ta ett eller annat foto, men mitt bland alla pushups, plankor, vagngungande och bäbishållande glömde jag av det. Får försöka nästa vecka istället.

6 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Förstår att du saknar cyklingen. Kul med nytt kontrakt och håller tummarna att du får ett fast pass! Du är grym!

Kul att Mamma-armyn är i gång! :)

Mia sa...

Spinning, som jag en gång i tiden (inte så länge sedan faktiskt..) hatade är numera en del av min repertoar också. Den du! Det började en tiiiidig morgon i Göteborg... :D

Jenny sa...

Åh, jag förstår dig! Hoppas du kan hitta ett gym att köra "dina"klasser på. Jag gillar inte heller rpm måste finnas utrymme för improvisation!

Jonna sa...

Härligt med instruerande! Tror en kompis till oss tränar på just det Sportlife.

Kul att höra mer om Mamma army sen!

Ingmarie sa...

Flagga när du börjar! Jag kommer!:-)

Löpning & Livet sa...

Jag börjar redan på torsdag - med löpning! :)