torsdag 21 oktober 2010

Stärnor

Förra veckan var det mösspremiär. Idag var det minusgraderpremiär. Vad blir det nästa vecka? Snöpremiär? Inte mig emot isåfall. Jag är en vintermänniska. Nog för att jag svor lite över snömodden på slutet i våras, men hellre snömodd än 30 grader varmt, då funkar inte min kropp. Fast får man ligga på stranden är det i och för sig skönt med 30 graders värme. Båda delarna är bra, men just nu välkomnar jag vintern.

Denna tidiga morgon lufsade jag fram i mörkret och kollade upp mot stjärnorna. Kollade på stjärnorna och älskade varje sekund. Jag fick uppleva springning i minusgrader även denna vinter. Kanske, kanske får jag även uppleva springning i snö, jag har hört ryktas att den kan tänkas komma på besök snart. Hoppas!

9 kommentarer:

anneliten sa...

Jag förundras över att så många slutar springa när hösten kommer. Hösten är skönast! När det inte blåser storm...

Anna (Orka mera) sa...

Vi hade snöpremiär igår. Mikroskopiskt lite men ändå! Hösten är härlig så länge det är sol, friskt, krispigt och gott. Regn och skånska vindar är mindre kul...

Em Löfgren sa...

kör fortfarande keps, inte behövt växla till mössa ännu men snart är det dags! vill ha nån ny snygg! måste på mössjakt =)

markus sa...

minuspremiär här igår också. Otroligt skönt faktiskt, dock så skulle jag gärna slippa sånna mängder snö som det var här uppe i dalarna förra året.

Ann sa...

Jag ser oxå fram emot snön...men den får gärna dröja ett tag till för min del. Har inte fått nog av höstlöven ännu!
Mösspremiär har jag inte haft än, faktiskt, men det ser jag oxå fram emot. Mössan är inte bara skön utan jäka snygg oxå!

LinaTriathlet sa...

Låter som en härlig stjärnmorgon i kylan. Här har graderna också sjunkit, det har varit vackert men kallt.

Hoppas snöflingorna når er också:)

Mia sa...

Jag tror någon får slå mig i huvudet istället så att jag också får se stjärnor :)

Karin - FitnessochHälsa sa...

Det kom ju snö dagen efter du skrev detta ju! I alla fall hos mej.

Löpning & Livet sa...

anneliten: ja verkligen! Alla väder förutom möjligen storm är väder som går att springa i. Visserligen kan det vara lite svårt att ta sig ut när det ösregnar, men väk ute och igång burkar det ju mest vara skönt!

anna: åh! Lite snö är torts allt snö :)

emliscious: finns tyvärr inga snygga springmössor tycker jag.. därför kör jag med en vanlig och det funkar finfint! :)

markus: bara det är välplogat och sandat så får det vara hur mycket snö som helst tycker jag :)

ann: ja, kanske lite fler fina kalra höstdagar först, men snart får snön komma!

lina: jag borde kanske flytta mera norrut :) jag börjar med sthlm då :)

mia: :D

karin: roligt!