söndag 31 oktober 2010

Måste ses!


Bild; snodd från nätet

I eftermiddag hade jag förmånen att få se Mia Skäringers enkvinnoföreställning "Dyngkåt och hur helig som helst". Hur jäkla bra som helst säger jag. Det var längesedan jag skrattade så mycket. Men samtidigt som man skrattar så att tårarna rinner, börjar tårarna nästan rinna av sorg. Man sätter liksom skrattet i halsen. Genom att vara sig själv, en tillspetsad (?) version av sig själv, lite olika karaktärer samt sjunga får man följa Mia på en resa genom livet. Livet som det faktiskt ter sig för väldigt många. Får du möjligheten, gör som jag och ytterligare typ 1200 personer gjorde idag. Se föreställningen!

5 kommentarer:

Anna sa...

Ååååh! Jag vill också se!!!

Carina sa...

Låter som något man bör se!! Tack för tipset!

Anonym sa...

Yes! Har bokat den nästa helg! :)

Ann sa...

Har läst boken och älskade den från hjärtat. Ska ta med syrran på föreställningen tror jag, tack för tipset.

Löpning & Livet sa...

Har inte läst boken än men ska definitivt göra det!