måndag 4 oktober 2010

Bullar, bullar och lite mera cykling

Gårdagen avslutade jag med att baka, och äta, kanelbullar tillsammans med ett gäng vänner. Två sorter blev det. Vanliga hederliga kanelbullar och en variant med äppelmos och mandelmassa i. Med hackade valnötter på toppen. Gott var det och fyra stycken stoora lyckades jag klämma ner med ett stort glas mjölk. När jag gått och lagt mig för natten slog det mig att jag inte ätit någon middag. Ojdå. Men fyra stora kanelbullar med ett stor glas mjölk får duga. Innehåller både kolhydrater, protein och fett. Och en och annan vitamin och mineral. Finfin middag någon gång då och då.

Vanliga hederliga kanelbullar (Bild; snodd på nätet)

Denna dagen började jag med en minifrukost följt av 45min morgoncykling. Tröskelintervaller på 4min vardera. Hälften så lång vila. Extensiva intervaller kan man också kalla dem. Finfint det med och det gladde mig att deltagarna både var fler än tidigare veckor och att de gillade min musik! Än finns det hopp! :)


Ungefär såhär såg specialbullarna ut. Fast minus glasyren. (Bild; snodd på nätet)

Storfrukost på café och kvalitetstid med min rosa minidator. Kan hända att det slinker ner en och annan bulle även idag. Om inte annat kommer mina kollegor bli glada över den stora bullpåse jag har i väskan!

6 kommentarer:

Mia sa...

Mmmmm... *efter frukost hungrig*

Jenny sa...

Kanelbullar är sååååå gott! Blir nog ett par för mig också i dag....man måste ju fira denna viktiga Kanelbullen dag!

mina sa...

Jag är inget fan av kanelbullar, men specialarna lät ju supergoda. Tror förresten att jag såg dig på busshållplatsen i morse...

Ingmarie sa...

haha! Du är för rolig du!Men tydligen är just nattliga kanelbullar superbra innan tröskelintervaller. :-)Blir inte kollegorna glada över din bullpåse är det något fel på dem!Kollegorna alltså. ;-)

anneliten sa...

Helt rätt att äta bullar till middag - en gång om året. Själv klämde jag våde middag och bullar igår och ser snart mer gravid ut än du ;-)

Löpning & Livet sa...

Bullar is the shit! :)