lördag 23 oktober 2010

Mysdag med bäbistema

Mycket bäbisprat nu, men så är det. Idag är det extra mycket faktiskt. På förmiddagen joggades det en runda tillsammans med en vän som också är gravid. Några veckor efter mig, men ganska så lika ändå. Regnet öste ner från början till slut men jag märkte det knappt. Det var så skönt att få springa så det var först när jag kom hem och skulle ta av mig alla kläderna som jag insåg att jag var genomblöt. Och då gör det faktiskt inte så mycket att det regnar (även om jag hade föredragit att det snöat.) Efter avslutad runda sprang vi var och en hem till sig och tog en dusch, och sen fortsatte vi gravidpratet över en lunch på mysigt café. Fint att ha både springglada vänner (som desstuom är gravida och alltså vill hålla samma tempo) och mysiga cafér inom någon kilometers radie.


Magen växer trots allt. Vecka 24 (23+2)

Ikväll blir det middag och spelkväll med vänner. Först middag här hemma hos mig med nära vänner och sedan spelkväll hemma hos några andra vänner som jag inte känner lika väl. Där finns ytterligare en gravid så ett och annat gravidord kanske det kan bli. Det är många som har bäbisar i magen just nu. Kanske inte bland de allra närmsta vännerna, men går man bara ett litet snäpp längre så inser man att det är värsta babyboomen. Sånt är bra. Imponerande att jag/vi helt ovetande lyckades tajma in det där med vår oplanerade, men älskade, bäbis.

7 kommentarer:

Cathrin sa...

Det är många bäbis på gång nu. Hela lunchrummet på mitt jobb fylls av gravidmagar i olika storlekar. I början av veckan gick min chef hem på mammaledighet. Hennes är beräknad om en vecka tror jag. Det verkar verkligen vara värsta baby boomen nu. Vart jag än går ser jag söta små nyfödda eller små inte lika nyfödda ungar. Frågan är om det beror på min egna klocka eller om det verkligen är så. ;)

Jenny sa...

nu ser man att du inte ätit för mycket mat utan att det är en grej där inne!

Miss Agda sa...

Jag har inte haft något löpsällskap alls under min graviditet faktiskt, inte så många som ville hålla mitt tempo. Men det gick bra att jogga själv också.
Fin mage -börjar synas tydligt nu! Min syns också "ganska" tydligt, he he :)

Mia sa...

Vad vacker du är!

Och bra tajming... Om jag gör som jag brukar så är det väl babystopp när jag ska till :)

kram kram

Jenna sa...

Jag har oxå många gravidmagar i min omgivning just nu :) det är verkligen en boom! Hoppas att jag oxå har det när det är dags i framtiden :)

Löpning & Livet sa...

cathrin: ja verkligen! Haha, jag tror det är lite både och faktiskt :)

jenny: jo!

miss agda: tråkigt! även om det ofta är väldigt skönt att springa själv är det roligt med sällskap ibalnd! jag springer iofs inte så jättemycket långsammare än vad jag gör på mina lätta distanspass och återhämtningspass i vanliga fall, så egentligen är det inte så stor skillnad för de jag joggar med :) Skillnaden är ju dock att jag aldrig springer snabbare än så nu så förväntar de sig snabbdistans så får de springa med någon annan :)

spännande att han snart kommer!!

mia: oj men tack!! haha, närå jag tror att det kommer fortsätta såhär ett tag till nu. vi är ju liksom i den åldern :)

jenna: om inte annat så kanske din framtida graviditet smittar av sig på andra :)

Annika sa...

Vilken fin bild på dig! Du ser naturligt fin ut! Och magen är super! :)