torsdag 14 oktober 2010

Jag lider inte av sysslolöshet

Det är mycket nu. Fast det går också bra nu. Verkar det som. Mycket pengar som ska finnas på plats på en viss dag, papper som ska hinnas skrivas på och skickas iväg och vara på plats en viss dag. Plus övriga livet och lite mer därtill. Den tänka springturen fick bli en stunds avslappning på spikis istället. Förmodligen hade jag blivit minst lika avslappnad (fast på ett annat sätt) av att springa också, men jag är inne i en liten latisperiod. Och så har jag träningsärk. Hela ryggen, sidorna av magen, rupan och större delen av benen. Kettlebellträning ena dagen och armyinstruerande andra dagen piskar inte direkt på latmasken. Dessutom var det roligt att fika med Karin och därefter laga potatismos, sojaköttbullar, (livsfarlig tillsatsfylld) redan-tillagad-bara-att-värma-sås och broccoli när jag kom hem. Nu postmiddag är jag alldeles för mätt. Potatatismos och sås är goda grejer. Nu ska jag andas lite. Sedan ska jag fixa te, tända ljus och ta tag i ytterligare några punkter på todolisten. Vad ska du göra?

4 kommentarer:

Anna sa...

Också ta fram den där listan och bocka av. Ljus låter mysigt, kanske blir det lite av den varan också.

Ellinors dröm sa...

Jag har bakat bröd och njuter nu av ungnsvarm smörgås med smält smör och ett glas O'boj. Uj vad det lät uppnäst :-)

soffan sa...

Jag spenderar kvällen med att läsa vad alla mina favoritbloggare har ätit till middag, och känna bitterhet över mina små sura mackor ;).

Mia sa...

Det är mycket att göra i det så kallade vuxenlivet...

Ah spikis! Jag kanske ska starta den här dagen på min :)