måndag 11 oktober 2010

Nitton nya dagar

Även om jag på ett sätt är fyllt av ny energi efter en fin helg så går det inte att stå emot de känslor av negativ karaktär som med full kraft slår emot mig när jag vaknar alldeles för tidigt. Nitton nya dagar av väntan och längtan. Att pussa hejdå och inse att nu blir det inga mer pussar på många långa dagar är inte särskilt kul. Att gå ut i mörker och iskyla påminner mig dock om att vintern snart är här och att det då inte är länge kvar. Snart är det på heltid, snart behöver vi inte skiljas åt de där måndagsmorgnarna efter alldeles för få timmar tillsammans. Och nitton dagar går fort när man har alla dagar fullproppade med aktiviteter. Nu sover jag en stund och drömmer om allt det bra. När jag vaknar är dedags att kliva av tåget och gå till jobbet. Ny vecka, nya upplevelser.

7 kommentarer:

Karin Engen sa...

Jag förstår att det inte alls är kul att behöva vänta i hela 19 långa dagar...tyvärr finns det väl inget som kan ändra på det just nu. Hur mycket ni än vill. Du får försöka hitta på massa andra kul grejer istället som gör att tiden går fortare. Kram!

Annika sa...

Åh vad jag känner igen mig! Usch och fy för måndagar. Och usch för att längta och vilja vara någon annanstans än där vi är just nu.

Hoppas du får (och gör det till) en bra måndag, vecka och hela tiden fram till nästa Stockholmshelg :) Jag ska också försöka... :)

Josefine sa...

Stor kram till dig! Det är bara att hålla ögonen på slutmålet.

Cizzi sa...

Det där känner jag igen. Kärlek åkte härifrån idag och det är lika hemskt varje gång. Förhoppningsvis får vi också bo tillsammans igen snart =)

Anonym sa...

Det låter som för många dagar men det kommer att gå fort!! Jag lovar!
När flyttar du till Stockholm?
Ha en bra vecka gumman!
kram

Ann sa...

Usch, jobbigt. Får lite ont i magen för din skull, men det hjälper väl inte? Snart så har ni ändå varandra på heltid, tänk så himla mysigt. Och med bebis och allt.
Ha en underbar måndag fina du (jag funderar på pepparkaksmüsli, men det blir nog en annan dag....)!
Kram

Karin - FitnessochHälsa sa...

19 dagar låter länge. Men vad underbart att ni verkar ha hittat ett gemensamt boende nu så ni inte behöver vara ifrån varandra så mycket framöver!