fredag 29 oktober 2010

I rosa välkomnar vi v 25


Jag var gladare än jag ser ut!

Mörkt, blött, tidigt. Då tar man på sig sina mest rosalysande kläder och välkomnar vecka 25 med morgonspring. Om det ska kännas så här bra länge till måste jag nog snart köpa en ny springjacka, det börjar bli lite trångt om magen. Tack kroppen för att du är så stark och orkar släpa på nio kilo extra. Tack bäbisen för att du inte verkar tycka att det är obehgligt att skumpa runt därinne.

8 kommentarer:

Mia sa...

Bäbisen måste ju redan vara uthållig som få. Jag ser verkligen framför mig hur den "hoppar ut" och kör ett spontant intervallpass :)

Miss Agda sa...

Jag tror bebisen tycker att det är supermysigt att guppa runt när mamma springer!!

Emma sa...

Snygga skor!

LinaTriathlet sa...

J rosa är färgen :)

Trevlig helg! :)

Ingmarie sa...

jag tror med att bebisen gillar löpningens rytm. Måste vara hur skönt som helst!

MarathonMia sa...

hehe - du kan få låna mina gamla kläder - passar bra på magen... något 80-tal...

Systern sa...

Imponerande!

/Systern

Löpning & Livet sa...

mia: ja jag förväntar mig att han7hon gör det :)

miss agda: hoppas det!

emma: tack!

lina: :)

ingmarie: ja, vem skulle inte vilja ligga där och guppa :)

mia: haha, sänd hit dem bara! :)

systern: tack!