fredag 15 oktober 2010

Och så lite gym på det

Efter att ha varit lite latmask brukar jag bli extra träningssugen. Så det var med pigga steg jag svängde runt hörnet efter jobbet. Ett antal ryggövningar, en triceps- och en bicepsövning (Vet inte när jag senast körde specifika armövningar. Längesedan var det iallafall. Jag har liksom inte så jättestor nytta av att isolerat träna dessa muskler.. Men idag var jag lite sugen på att göra det faktiskt.) och så lite umgänge med de nya kompisarna vilket ju involverar lite av varje, men framförallt rygg, axlar och så lite ben idag. Eftersom det var ganska tomt på gymmet vågade jag mig på att smygfota lite. Jag kan inte påstå att jag känner mig bekväm i en sådan situation, men vad gör man inte för att få dokumentera magen. Jag tycker den växer frustrerande långsamt. Antagligen i helt normal takt, men jag vill liksom ha en sån där rund och fin mage. Än sålänge är det mest övriga kroppen som växer känns det som. Jag låter den göra det i fred och litar på att den vet vad den håller på med, men finns det inte nog med fluffreserver snart? Och framförallt; hur mycket ska brösten egentligen växa?! Det är väl inte där i bäbisen bor heller?


Två kompisar utanför och en kompis inuti.

Nu är det fredag kväll och de flesta tar helg. Men inte jag för jag jobbar även imorn. Mamma kommer dock på besök så lite helgkänsla ska jag nog få ändå. Vi har inte så stora planer, men jag misstänker att det blir utemiddag imorn kväll iallafall, och det är ju alltid lika uppskattat. Jag funderar på om det kanske ska bli pasta och isåfall här. Mums!

11 kommentarer:

markus sa...

Känner igen det där med att fota på gymmet. Känns så otroligt pinsamt ifall någon skulle se :]

Mia sa...

Armar var det ja. Jag har ju inga alls :)

Bröst? Men gud vad härligt! När jag blir gravid kanske jag äntligen får ett par bröst! :)

mina sa...

Det är så roligt att läsa om dina gravidtankar. Jag känner igen mig på pricken. I somras gick jag bara omkring och väntade på att magen skulle bli stor på riktigt. Du får trösta dig med att det är dina starka magmuskler som gör att den inte putar så mycket än. Den kommer att växa, jag lovar. När man sen är lite längre gången är det rätt skönt att inte ha så stor mage faktiskt.

Jag gillar isolerade armövningar... Särskilt biceps och axlar, man ser så snygg och stark ut i spegeln :)

Madde sa...

Jag älskar verkligen din blogg. Är så otroligt roligt att följa dig under din graviditet. Ligger ju som sagt var ett par veckor efter dig. Är just nu i V.15. Men jag hoppas också min mage vill komma ordentligt snart för nu är det bara massa "fluff" som du kallar det. Och det märks ju ganska väl när man springer att man lagt på sig lite ;)
Vill tacka dig för din insperation! Man är verkligen glad att man hittils haft en skapligt smärtfri graviditet och kunnat tränat på och när man läser om dig så ser man att träningen kan allt få pågå många, många veckor till :=)
Trevligt helg!!

J sa...

magen kommer ploppa ut helt plötsligt. för mig var det vecka 19 typ, men då är jag liten och kort. den kommer snart, med besked! kram!

Mia sa...

Ville bara kika in och säga att din kommentar gjorde mig väldigt glad :)

Jag förstår precis vad du menar med den... Fler skitnödiga och krampande löperskor till folket! :)

KRAM

Marre sa...

Vilka tre härliga kulor! ;-)

Ann sa...

Hahaha, hoppas verkligen jag blir gravid någon gång, inte minst för de där bröstens skull ;)! Ska bli spännande med tuttar....
Bra jobbat, kraam!

anneliten sa...

Hi hi, vänta bara till de blir mjölkfyllda...

Löpning & Livet sa...

markus: ja!

mia: nä, jobbigt att köpa nya bh´s hela tiden :)

mina: :) jo eg är det ju skönt, men man vill ju att det ska synas att man är gravid :)

madde: men oj vad roligt att läsa! Hoppas att du också kan fortsätta träna ett bra tag till!

j: hoppas den ploppar snart :)

mia: ja lite mera ärlighet!

marre: :)

ann: vänta bara, du kommer ångra att du önskade dig stora :) kram

anneliten: usch jag bävar.. :)

Carina sa...

Upptäckte just att du har en kul vidget i din högerspalt. En interaktiv bebi :)