fredag 22 oktober 2010

Så lite men ändå så mycket

Igår hade jag en sådan där kväll när jag liksom inte fick något gjort alls. Fast det fick jag ju egentligen för jag både lagade middag och bakade bröd. Men min långa lista på saker jag behöver göra och ta tag i förblev exakt likadan. Något jag dock gjorde var att lägga mig tidigt. Fast i slutändan blev det inte så tidigt ändå, för först skulle jag ju läsa lite och sedan prata i telefon som varje kväll innan sovdags, och medan jag gjorde det samtidigt som bäbisen for runt där inne (den måste ha haft träningsläger igår, för det var en himla aktivitet under nästan hela dagen.) kom jag på att det kanske gick att se utanpå när den sparkar? Och det gjorde det! Coolt! Kunde inte sluta kolla och sen var jag tvungen att filma en snutt så Martin skulle få se också.

När jag väl släckte lampan så var det svårt att somna, för utanför blåste det så mycket att jag trodde träden utanför fönstret skulle komma in. När jag väl sov så drömde jag en mardröm som hela tiden fortsatte även efter att jag vaknat. Den gick inte att skaka bort. Så med huvudvärk börjar jag denna dagen. Men nu kan det ju bara bli bättre.

7 kommentarer:

Mia sa...

Syns det? Ohhhh. Jag blir nästan lite tårögd.

Och jag tycker det är okej att inte bocka av en massa på listan ibland. Det skapar ju knappast världsfred att göra de där grejerna :)

Ann sa...

Häftigt med magen!
Läskigt med mardrömmar som fortsätter när man somnat om, usch. Hoppas din dag vänder och blir strålande! Trevlig helg

Syster sa...

Kan inte jag också få se sparket? Maila film!

Ingmarie sa...

Konstigt det där... Att man fokuserar och ser det man INTE gjort men "glömmer" det man gjort. Du gjorde ju massor! helt klart är det en sprallig bebis!:-)

Helena sa...

Åh...vill också se sparkfilm..! Mysigt...

Löpning & Livet sa...

jepp det syns ibland och det ser väldigt roligt ut!!

Carina sa...

Vad häftigt att det syns utanpå nu!! Coolt!