söndag 17 oktober 2010

En bra helg

En timme body balance fick avsluta en bra helg. Den började med att jag snoozade istället för att sätta mig på yogamattan, fortsatte sedan med en hektiskt dag på jobbet följt av lite vila och utemiddag med mamma. Sedan sov vi i tio timmar innan vi gav oss ut på drygt 6km solig och kall springning. En stor frukost på det och vi var redo att ge oss ut på lite barnvagnskoll. Jag tror jag har bestämt mig för vilken vagn jag vill ha. Om inte Martin har några andra önskemål så blir det nog en sportig, trehjulad sak som är smidig både i stadsmiljö och i lite mera terräng och som kan användas på tre olika sätt.

Några färsfyllda paprikahalvor med kamuvete och foccacia senare tog mamma tåget mot värmland och jag vagnen mot en timme body balance. Så var helgen nästan slut, men en stor kopp te och något gott att äta hinner jag såklart med. Imorgon är det bara elva dagar tills jag får pussas.

2 kommentarer:

Mia sa...

Jag var faktiskt ute på barnvagnrace runt Härlanda tjärn igår. Jag och pappan till bäbisen gjorde det lite svårt för oss ibland...men det var mest mysigt. Vi hade en trehjulad sak.

Löpning & Livet sa...

Coolt! Då är du redo för en egen snart då! ;)