onsdag 27 oktober 2010

Saker du missar om du sover

Om man sover missar man mycket. När man är ute och springer tidigt tidigt på morgonen får man se mycket. Oftast är det djur av olika slag, idag var det en filminspelning. Trots att jag sprang (nåja, lufsjoggade) förbi två gånger kunde jag inte se vad det var för något, men jag förmodar att det var något högkvalitativt. Jag funderade nästan på att fråga om de ville ha med en tjock och långsam joggare, men jag lät bli och koncentrerade mig på att njuta av mina steg istället.

Och appropå springning och filmning; på mitt jobb springer alla. Vissa tar det ett steg längre och arrangerar en egen filminspelning. Räck upp en hand om du liksom jag inte kan sitta still när du ser det här! Förövrigt kan det där vara jordens vackraste sång. I bästa versionen ever.

13 kommentarer:

Karin Engen sa...

Aaa jag räcker väl upp en hand då!

Em Löfgren sa...

hejs!
läste din kommentar- har jag missat nåt!? ska ni bo i sthlm?! kramis!!

maja sa...

Åh vilken film! Kunde inte kommentera Bjarne men hälsa att den verkligen förmedlar löpglädje allt vackert man får se & energi. Vet du vilka som gör låten?! Superversion :D

Mia sa...

Jag fällde fan en tår när jag såg den där filmen. Allt var liksom helt perfekt. Sådan där löpning I SKOGEN som gör allt slit så himla värt. *böl liip liip*

MarathonMia sa...

Morgonträning ute ger så mycket tillbaka! Särskilt se solen gå upp när man kutar i skogen...

Vågar inte räcka upp handen...

Miss Agda sa...

JA, jag får rysningar av den där låten. Fast det var första gången jag hörde den på engelska faktiskt, underbart fin!
Och vad jag saknar löpning när jag ser detta! Just nu känner jag så mkt tryck neråt att jag t.o.m. går som om jag hade gjort nr 2 på mig.... Så inte så mkt motion just nu- längtar! Fast mest längtar jag till en liten person, träning får ju komma sen.
Kram

Jenny sa...

Morgonlöpning är verkligen det bästa!

Karin sa...

SJUKT bra! Vem kan se denna och inte bestämma sig för att sno på sig dojjorna till soluppgången?? Inte för att mina 1,5km till jobbet är lika vackra som hans omgivningar...

Ingmarie sa...

Shit vad bra! jag kan dock inte kommentera jag heller. :-( (Sitter o studsar i soffan.)

Carina sa...

Åhhh, vad underbart!!! Vilken härlig film, och den transportvägen vill jag också ha till jobbet!!!!
Vill ha!!

Marre sa...

Coolt med filminspelning! Att du inte gjorde som den där hackspetten i Kalle Anka-filmen på julafton - papapapapapadia.... ;-) Ha en fin dag!

Anna (Orka mera) sa...

ÅH, vilken häftig film! Nog spritter det allt i benen trots att klockan nästan är mitt i natten!

Löpning & Livet sa...

Det är fantastiska Kite (inte det där kristna hårdrocksbandet, utan ett MYCKET bättre) som gör den bästa versionen av en fin låt! KOlla: http://www.myspace.com/kitemalmo