tisdag 19 oktober 2010

Myskväll

Det har sina fördelar att ha en bäbis boende i magen. När man vaknar av att regnet öser ner och i och med blåsten smattrar mot fönstret kan man med gott samvete ligga kvar i sängen och sova en stund till istället för att ge sig ut och springa som planerat. Inte för att jag någonsin har ångrat mig efter ett pass där det från början känts lite motigt att ge sig ut, men ändå.

När man är trött och lite lat efter en rätt långsam och seg dag på jobbet och inte alls känner för att gå och gymma lite innan man åker hem, kan man med gott samvete bestämma sig för att ta en myskväll istället. Köpa med sig godsaker hem och krypa upp i soffan under en filt och med en bok/tidning/tv framför ögonen.

Allt det där kan man göra även om man inte har en bäbis i magen, men om man tränar mot ett specifikt mål och helt ärligt egentligen inte har ett behov av att vila kroppen just denna dag kan man ibland bli lite arg på sig själv när latmasken vinner. Ibland blir jag det, oftast blir jag det inte (det är ingen elitnivå jag befinner mig på och oftast går det att strukturera om lite i schemat) och jag gör det definitivt inte nu!

Så nu latar jag mig resten av kvällen. Bäbisen latar sig dock inte, den sprattlar hej vilt därinne.

6 kommentarer:

Karin Engen sa...

Han/hon tränar åt dig! Gratisträning :)
Men jag tycker du gör rätt, man får lata sig ibland. Du är ju inte en person som ligger på latsidan i vanliga fall om man säger så...ha en mysig kväll!

Mia sa...

Helt rätt. Kanske var det avsaknaden av bäbis som gjorde att jag tog mig ut ikväll ändå...efter många om och men. Fast jag har faktiskt inget mål just nu, mer än att bli starkare.

Vad tycker du? Vad ska jag satsa på nu? Är inte sugen på maran på grund av alla mina små defekter...

Jenny sa...

Låter som en perfekt myskväll tycker jag. Kul att du känner bebisen....blir nog en löpare det där! :)

frida sa...

Så mysigt! När flyttar du? Ja jag tränar kvar på Sportlife kommer nog inte byta just nu, för mycket som händer ändå. Klart du ska springa Tjurruset när det passar in i livet ditt :).

soffan sa...

Ååå, vad mysigt det låter... :)

Carina sa...

Det är lite mysigt just de dagar när vädret är som höstigast, att tända lite ljus och krypa upp i soffan med en bra bok. Gillar det!