lördag 30 oktober 2010

Kakaosmörskärlek


Bild; lånad från The Body Shop

För ett par dagar sedan hintade jag lite fint (ok, jag sa rätt ut att det skulle vara kul att få en i present) till Martin om att jag gärna skulle vilja ha en sån här. Inte så mycket för att jag tror att den funkar men för att den luktar gudomligt gott och för att det känns lite mysigt att smörja in magen varje kväll innan man går och lägger sig.

Igår när han kom hade han med sig en present. I paketet låg ett cocoabutterstick! Vilken snäll pappa bäbisen har. Och vilken snäll pojkvän jag har. Vilken fin helg vi har framför oss.

6 kommentarer:

Ann sa...

Åh kärlek! Vackert! Ha en supermysig helg fina du!

Mia sa...

En helg som doftar kokos, inte kakao väl? Eller är det jag som är ute och cyklar nu?

I vilket fall som helst så är det sann romantik! :)

Ha det allra bäst!

Löpning & Livet sa...

ann: tack de samma!

mia: jo kakao :)

Ingmarie sa...

Den är underbar! Älskar allt med vanilj och kokos. Och jag gillar "Moringa" med.:-)

Carina sa...

Vad härligt, med kärlek på burk liksom! Hoppas den är lika härlig som namnet anger!

Jenny sa...

Åh, ha en jättemysig helg!