söndag 3 oktober 2010

Mera rosa

Rosa dygnet är över och insamlingen har slagit rekord med råge. Alla är hjältar. Både de som slitit för att, helt ideellt, anordna eventet och de som varit med som deltagare, handlat i cafét eller på något annat sätt bidragit till insamlingen. Det är sjukt stort av Sara och Stefan att cykla i 24 timmar! Jag hade nog aldrig klarat det är jag rädd. Jag är alldeles för vek. Sara har dessutom haft en egen "liten" insamling och lyckats samlat in någonstans mellan tjugo- och tjugofemtusen kronor (jag har inga exakta siffror just nu). Helt galet!


ROSA instruktörslinne såklart! Bäbisen syns inte så mycket framifrån än.

För egen del gick allt bra, över förväntan till och med. Jag pysslade och pusslade i en halv evighet innan jag fick till klassen och var lite orolig för hur den skulle funka - och tas emot, men det gick riktigt bra! Roligt!

Men från sidan syns den minsan lite!

Förutom min egen klass körde jag dygnets första, för Emil, Kettlebell vs yoga i går eftermiddag samt Therese´s klass i förmiddags. Benen är lite trötta nu. Men imorgon är det måndag och morgoncykelklass, bara att kämpa på. Tur att det är roligt!

9 kommentarer:

mina sa...

låter härligt även om jag personligen har svårt för spinning. Får liksom aldrig upp flåset. Själv har jag varit dunderförkyld i en vecka och haft känningar i rygg (dock enbart av vila) och knän (antar att det är vikten). Längtar efter friskhet så jag åtminstonde kan få lufsa lite...

Karin Engen sa...

åhh vad fin du är :)

Jenny sa...

Härligt med en så fin gravid-mage!

Cathrin sa...

Jag tror du skulle klara ett dygn på cykeln alla gånger. Kanske inte i det härliga tillstånd du är i nu men om ett år eller två så. Vek är inte det intrycket man får av dig direkt. ;)

Tack för världens bästa kentcykelklass!

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Vad passande och vad fin du och magen är i rosa linnet!

Träningsglädje sa...

tack för din klass - den stack ut från resten! och riktigt kul att den var välbesökt!! och nä, vek är inte det intryck man får... :)

Tove sa...

Hej!
Jag var på ditt pass och eftersom jag älskar Kent fick jag ibland bita mig i läppen för att inte börja sjunga med i de underbara låtarna! Snyggt och bra pass med låtar av världens bästa Kent!

Löpning & Livet sa...

mina: det kan vara lite svårt att få upp pulsen/flåset i början när man inte är van. Då dör benen fortare och mjölksyran kommer långt innan den egentligen borde.

Hoppas krämporna går över snart! Men inte så långe kvar tills du får träffas din bäbis nu :)

karin: oj, tack! :)

jenny: tack!!

cathrin: haha, vi får väl se. Tror inte det blir någpn 24timmars cykling, men vem vet :)

karin: tack!!

sara: roligt att träffa dig som vanligt! Du hade kanske itne så mycket att välja på, men tack ändå för att du deltog på min klass :)

tove: hej! och tack för dina fina ord!!

Magdalena sa...

Gud så snygg du är med din fina bulle i ugnen! Läser itne ofta här men - ska ni flytta ihop i storstan? Coolt!