söndag 8 september 2013

Det blir nog fler turer!

Förmodligen inte många fler, men minst en ytterligare borde det åtminstone bli.

En vecka sedan sist. En förkylning där emellan och fötter så svullna att de knappt gick ner i skorna. Det var lite bättre det där med vätskesamlandet ett tag, men sedan värmen kommit åter kom även svullna fötter, underben och händer.Lite som en elefant känner jag mig där jag trippar fram med små små steg. I maklig fart men med glädje i kroppen. Inget håll. Inga andra känningar. Jag går på de vanliga ställena. I uppförsbackar framförallt. Mot slutet blir jag lite kissnödig, men i övrigt kändes det förvånansvärt bra. Inte alls som för en vecka sedan. Så om inget oväntat händer blir det nog minst ett pass ytterligare. Imorgon går vi in i vecka 36 (35+0).

7 kommentarer:

Anonym sa...

Wow, vad häftigt att kunna springa så länge. :-))

Andreas Åkesson sa...

Förkylningar är jävligt jobbiga och segdragna!

Johanna sa...

Så himla härligt!!

Anonym sa...

Läs min löparblogg http://thinklikearunner.devote.se/

Unknown sa...

härligt att det kändes så bra och att du är frisk!

vi köpte en Emmaljunga-vagn. Den är väldigt stor, men då vi aldrig åker kollektivtrafik etc eller bor i stan så gör det inte så mkt att den inte är så liten och smidig. Den ska tydligen vara bra för grusvägar och oplogade underlag som jag hoppas kunna ta mig fram på i vår... :)

Ingmarie sa...

Otroligt!
Du ÄR en stålkvinna!

Löpning & Livet sa...

Tack för era fina ord!

Jonna: Fördelen med den typen av vagn är att ni förmodligen inte behöver byta till sittdel så snabbt. De flesta verkar ju ha en sån där patta som går att fälla upp så att det går att halvsitta lite även i liggdelen (?) och sedan växer ju inte bäbisen ur liggdelen så snabbt. Det är nackdelen med de mindre och smidigare vagnarna tycker jag.