onsdag 18 september 2013

TRÄNINGSVÄRK!Fruktansvärd träningsvärk. Brutal. I typ hela benen och rumpan. Jag har knappt kunnat röra mig idag. För tänk dig värsta tänkbara träningsvärk (Jag avskyr för övrigt träningsvärk. Förutom den jag får av yoga, den känns liksom mer bra på något sätt.). I kombination med en höggravid kropp (Om du fått förmånen att känna hur det känns.). Du blir inte jordens mest smidiga person om vi säger så... Det var tydligen ett tag sedan jag styrketränade benen såpass hårt. Det var bara det jag ville säga idag.

3 kommentarer:

Snorkkis sa...

Haha, underbart att fixa den träningsvärken höggravid. Och så fin magen är!

Unknown sa...

ja du är så superfin så det är inte klokt! och vilken träningvärk sen, grymt kört av dig även om det låter som en jobbig kombination...

Löpning & Livet sa...

Ni är så snälla :) Tack!