onsdag 11 september 2013

Tiden går

Dagarna tickar på så snabbt att jag knappt hinner med. Det händer massa spännande grejer på jobbet som jag precis kommer hinna vara med att sjösätta innan jag lämnar över för nio-tio månaders ledighet. Spännande men också tröttande och om kvällarna finns inte mycket energi kvar. Jag tror den här kroppen mer och mer börjar längta efter den riktiga ledigheten, det vill säga den som kommer när jag slutar jobba men bäbis ännu inte kommit.I måndags inledde jag gravidvecka 36 ned ett kort pass på gymmet mellan dagislämning och jobb. Ett rätt lätt pass som uppvärmning efter förkylningen. Lite av varje, både under- som överkropp. Igår fick det bli en vilodag efter tre dagar med (visserligen lätt) träning (men så är ju de flesta pass just nu...). Eftersom jag behöver vara på jobbet tidigt idag hinns ingen morgonträning med, men förhoppningen är att ha tillräckligt med energi kvar för att orka med ett yogapass ikväll.

2 kommentarer:

mammaspring.com sa...

Hoppas innerligt att du känner dig frisk från förkylningen! Snygg vagn och söt mage :)

Löpning & Livet sa...

Ja, nu är jag frisk! och ja, vagnen är snygg :)