söndag 22 september 2013

En liten stunds rörlighet

Det gick sådär med de där planerna på rygg- och axelstyrka på gymmet. När klockan var kvart över sex och det äntligen fanns möjlighet för mig att ta mig iväg insåg jag att det kanske var bäst att kolla öppettiderna på närmsta gymmet. Hade ett litet svagt minne av att just söndagstiderna inte är så generösa. Och mycket riktigt. Klockan sju stänger det. Skit också.


Jag blev sur och tänkte strunta i allt. Även fast jag har ett rätt bra hemmagym. Men det lockade inte alls. Surade en stund men kom sedan på bättre tankar. Rörlighet. Jag ska träna lite rörlighet. Och så blev det. Femton minuter med foamrollern och femton minuter yogainspirerad rörlighet. Trettio minuter senare var jag både gladare och lite mindre stel. Typ så i alla fall.

Inga kommentarer: