lördag 7 september 2013

Nu är jag frisk

Tio timmars sömn i natt, det var verkligen välbehövligt för denna trötta kropp. Tjugotvå till nollåtta. Ganska exakt. Det känns ju lite tråkigt att alltid lägga sig så tidigt, kvällarna blir ju så hemskt korta. Men sömn är viktigt som bekant. Och det är svårt att veta vilken tid den dör tvååringen vaknar om morgnarna. Idag blev det visst sovmorgon.

Köpt mig en foamroller har jag gjort idag minsan. Helt ärligt har jag inte någon jättestor övningsbank på just detta redskap, men det kommer med tiden tänker jag. Just nu tänker jag mest använda den till att mjuka upp kroppsdelar som kan behövas mjukas upp.Jag är visst inne i något slags göraavmedmassapengarperiod vad det verkar. Mest blir det saker till den nya bäbisen, men så tänkte jag att jag faktiskt är värd lite saker själv också. Därav foamrollerinköpet. Funderar på ett par tights som hänger på jobbet och ropar på mig att köpa dem också. Dyra tights. Men snygga och (förhoppningsvis) sköna. Jag försökte dra dem på mig igår men insåg att nuvarande kroppsform inte gör dem rättvisa. Men något nytt ska jag väl få ha att stoppa in kroppen i när bäbisen är ute? Jo, jag tycker nog det.

Banankaka har jag hunnit med att baka denna dag också. Riktigt god! Googla banankaka och välj Leila Lindholms recept. Halva kakan gick åt på denna familjs tre personer...Sist men inte minst. Nu är jag frisk! Så frisk att jag tränade för första gången efter fem dagars uppehåll. Jag började lite lugnare med ett pass Body Balance med mig själv. Stängde in mig i ett rum för att få vara i fred och det innebar att det blev varmt. Svettigt. Men lagom tufft så här efter en förkylning. Imorgon ska jag nog testa springformen. Se om den fortfarande finns där eller om det blir sista passet på ett par månader. Sanningens halvtimme. Pirrigt.

Inga kommentarer: