tisdag 17 september 2013

Å så en mindre bra dag

Det började bra med ett riktigt bra benpass (och pyttelite rygg också) på gymmet innan jobbet. Bara trettiofem minuter men relativt tunga övningar/vikter och ett högt tempo. Endorfinregn typ. Det känns bra att det känns så bra att träna såpass tungt i vecka 37.Men kanske var det just på grund av det såpass tuffa passet jag blev så himla trött framåt lunch? Supertrött och en känsla av att vara lite halvsjuk. Eftermiddagen gick i kämpandets tecken och jag började nästan undra hur jag ska klara av ytterligare tre dagar. Nu på kvällen, efter vila och lugn och ro känns det dock bättre. Kanske måste jag inse att det gäller att portionera ut den energimängd som uppenbarligen minskat rejält nu. Inte använda allt på ett styrkepass. Jaja, snart står vila och väntan på schemat och jag hinner säkert bli riktigt uttråkad innan det är dags att mobilisera alla superkrafter som finns. Den där förlossningen.

3 kommentarer:

Malin sa...

Det kan verkligen vara så att det känns så himla bra på morgonen, men sen försvinner krafterna snabbt framåt lunch. Känns perfekt att bara jobba halvtid just nu, är rätt slut på eftermiddagarna.
Du hinner :) Ett tecken på att det är andra för dig, lite mer rutin. Du har ju inte så många dagar kvar o arbeta, så är ju lugnt!

Unknown sa...

nu är det verkligen superduperlite kvar att jobba! nu får du räkna timmar istället för dagar. hoppas dagen idag var bra trots mastodont-träningsvärken!

Löpning & Livet sa...

malin: jo, energinivån kan verkligen variera. helt galet!

jonna: bara 1 dag!! :)