måndag 16 september 2013

En himla bra dag

Vilken himla bra ledig dag jag haft idag. En riktig batteriladdardag där precis allt varit på topp. Det började med att jag kunde halvsova ända fram till åtta. Även om Sixten vaknade tidigare än så, så satt han nöjd med ryggen mot min mage och plockade i och ur sina dinosaurier i sin lilla pippiresväska. Och efter frukost roade han sig själv (nåja, delvis med hjälp av iPad...) så pass länge att jag hann skriva klart ett träningsprogram samt fixa lite annat medan regnet öste ner.
Lagom till att jag var klar och Sixten tröttnat på Ipaden kom dock solen och vi passade på att gå ut. I sakta mak promenerade vi bort till det ungefär 3km långa skogsspåret vi har här intill. Kollade på pendeltågen som åkte förbi, plaskade i vattenpölar och studerade gula löv. Vi vände efter någon kilometer (Typ, avståndsberäkning är inte min starka sida. Iallafall inte i detta långsamma tempo.) och tog samma väg hem. Lekte lite utanför huset innan vi gick in för lunch och lunchsovning. Jag sov dock inte utan passade på att jobba undan lite annat jag skjutit upp i flera dagar.
Mys i soffan, smoothiemellanmål och en promenad till mataffären hann vi med under eftermiddagen. Dock fick vi ta bussen hem då regnet börjat ösa ner igen och jag varken hade paraply eller regntåliga kläder med/på mig.
Sedan blev det middagslagning innan pappan kom hemspringande, genomblöt av regn. När han torkat upp fick han ta över resterande rutiner medan jag plockade fram yogamattan och satte på den senaste Body Balance dvd'n. Välbehövligt som bara den. Dock blir det inte lika bra fokus såhär i början när jag inte kan koreografin. Magen var även irriterande mycket i vägen i vissa positioner vilket störde mig lite. Men vad tror jag egentligen? Idag gick vi liksom in i vecka 37. Och jag tror minsann att raka bukmuskeln till sist har börjat dela pyttelite på sig. Därav modifierade jag maglåten en hel del. Rygglåten har jag modifierat länge. Det funkar liksom inte så bra att ligga på mage...Dusch och kvällsmellisfixande och nu har jag landat i soffan för att avsluta en skön dag. Imorgon är det jobb som gäller. Fjärde sista dagen. Galet.

1 kommentar:

Unknown sa...

vad underbart med en sån bra dag! och efter idag bara 3 dagar kvar att jobba! heja heja!