torsdag 19 september 2013

Intensivare än någonsin

Näst sista jobbdagen och intensivare än någonsin typ. Idag kastade jag in handduken efter nästan elva timmars jobb. Som tur är har jag gått på något slags extra energireserv idag och varit piggare än på länge. Nu är jag dock slut som artist och längtar efter sängen.

Anledningen till allt detta jobb är att vi imorgon öppnar vår nya flaggskeppsbutik på Kungsgatan 35. Kom förbi om du är i närheten, det är något helt annat än våra övriga butiker! Klockan 12:00 imorgon är klockslaget då vi ska vara klara.


Idag har jag ägnat hela dagen åt att bygga klädyta. Mercha som det kallas. Min favoritaktivitet av sysslorna i en butik. Även om jag är rätt mycket nybörjare på det. Ovan en liten titt på en del av damytan.

Nu är jag på väg hem och väl där hade jag tänkt svänga ihop nåt fika att bjuda på imorgon. Det är ju ändå min sista dag. Men frågan är om jag orkar? Vi får se om jag lyckas uppbringa några extra krafter ytterligare.

4 kommentarer:

mammaspring.com sa...

Den där butiken skulle jag vilja besöka. Vad bra att jag snart ska åka över till Stockholm :)

Löpning & Livet sa...

Ja, du måste kika in! Även om jag inte kommer vara där :)

Unknown sa...

det ser superfint ut! och varför blir det alltid som mest att göra på jobbet precis innan man ska sluta? i ditt fall kanske det har att göra med nya butiken, förstås!

Anki sa...

Den butiken blir också ett MÅSTE nästa gång jag är i stan! :)

Och hoppas det känns bra och skönt att få vara ledig nu!