måndag 2 september 2013

Så blev det hösten

Precis lagom till den första höstmånaden kom den. Hösten. Och jag välkomnar den. Lägre temperaturer och skönare luft. September och oktober är årets bästa månader. Tror jag. December är också bra. Och april. Och när det är jättelikt och mycket snö, oberoende av vilken månad det är. Och så är ju sommaren rätt bra den med. I lagom mängd. Men nu vill jag ha höst. Så att lite av all vätska jag dragit på mig kanske försvinner. Det är trist när det gör ont i fötterna för att de är så svullna. Och så kommer det ju en bäbis snart (Fast egentligen flera stycken. En hel hög vänner bekanta beräknas föda under de två kommande månaderna. Roligt.Trötta ögon denna höstmåndag

Vad jag dock inte välkomnar är den förkylning som börjat slå rot i min kropp. Den kom krypande igår eftermiddag och inatt vaknade jag med halsont. Lite mindre ont nu på morgonen men något gymmande som tänkt blir det givetvis inte. Trötta ögon har jag också och helst av allt skulle jag vilja sova en hel dag. Men det går ju inte just nu. Men om tre veckor, då ska jag sova sova sova. Bäbisen får väldigt gärna komna en vecka eller två tidigare än beräknat, men en ledig vecka för mig själv vill jag gärna ha först.

6 kommentarer:

Snorkkis sa...

Hoppas du lyckas mota olle! Och att du får sova ikapp snart.

anneliten sa...

jag brukar också gilla höst. Efter (för) varm sommarlöpning. Men eftersom jag missade den varma sommarlöpningen så vet jag inte vad jag tycker :-) Bäbisar brukar komma när de är redo - hoppas du hinner sova ut först.

Löpning & Livet sa...

Snorkkis: ja, hoppas! Fast nu är det sämre... Hoppas att det iaf är snabbt övergående!

Anneliten: höst är bra! Och jo, det är väl så :)

Ingmarie sa...

var årstid har sin tjusning även om jag hade kunnat ha sommar typ jämt. :-) Snömoddstiden kan jag dock skippa.

Hoppas också du får tid till vila innan det nya livet kommer ut. :-)

Unknown sa...

krya på dig! och hoppas svullnaden ger med sig nu när kylan kommer. jag har också svullnat i händerna sista veckan. inga fler ringar!

känns så häftigt att det är september nu, efter nästa månadsskifte, då är det ju oktober, vår månad...! jag tror du får bäbis före mig!

Anna (Orka mera) sa...

Haha, vi har inte samma årstids-smak... maj-juli är bäst. November och jan-mars är supervärst :) Fast jag förstår att sommaren är jobbig när man är gravid!