torsdag 12 september 2013

Yoga, styrka, springa

Jag lyckades uppbringa tillräckligt mycket ork till ett yogapass på trettiofem minuter igår kväll. Självklart blev jag piggare efteråt. Och rörligare. Och definitivt svettigare, trots att det inte var särskilt fysiskt. jag svettas väldigt mycket just nu. Visserligen är det varmt här inne i vårt radhus, men det märks att jag har mycket extravätska i kroppen som vill ut. Törstig är jag konstant också.

Även denna kväll lyckades jag hitta kraften. Först tänkte jag till och med vara så hurtig att ta mig bort till gymmet, men sedan tickade klockan på och jag insåg att det inte var värt den tiden. Det fick bli hemmastyrka istället. Long time no see om vi säger så. Första hemmastyrkepasset på den här sidan flytten. Och vi flyttade för en och en halv månad sedan...


Till min hjälp hade jag ett gummiband, en boll och två kettlebells denna gång. Det blev smal rodd med gummiband sittande på bollen följd av stående bred rodd med gummibandet och sedan stående axelpress med samma band. Sedan två övningar med kettlebells; enhandsrodd med tolvan och drag mot hakan med sextonkilosklotet. Jag avslutade med en planka mot bollen med alternerande benlyft. Trettio minuter exakt och svettigt blev det även denna kväll.

Om jag sover bra i natt och därmed orkar upp strax före halv sex, vilket är vad som krävs om morgonlogistiken här hemma ska fungera, ska jag försöka mig på lite spring. Se om det går att springa i gravidvecka 36. Blir det sista turen eller går det att springlufsa även i vecka 37? Det är den stora frågan. Kika in här så får du se.

Inga kommentarer: